[ · Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Рижский форум. Rīgas forums » Охрана/Apsardze, drošība » SP Leģions - Apsardze, drošība Rīgā, Jūrmalā un Rīgas rajonā » Ugunsdrošības sistēmu projektēšana, uzstādīšana un apkalpoša
Ugunsdrošības sistēmu projektēšana, uzstādīšana un apkalpoša
Legions-lvDatums: Воскресенье, 09.04.2017, 18:04 | Ziņojums # 1
Ģenerālisimuss
Grupa: Администраторы
Ziņojumu skaits: 1367
Statuss: Оффлайн
Ugunsdrošības sistēmu projektēšana, uzstādīšana un apkalpošana.Home / UgunsdrošībaLai apsardzes sistēmu tirgū uzņēmums varētu sniegt pakalpojumus ir nepieciešamas virkne speciālu licenču. SP Leģionam ir pilns licenču komplekts, lai uzstādītu ugunsdrošības signalizāciju.Sertificēti dokumenti palīdz mums oficiāli nodarboties ar ugunsdrošības signalizācijas projektēšanu, tās uzstādīšanu jebkuras sarežģītības objektos, kā arī ļauj kvalitatīvi apkalpot un veikt iepriekš uzstādītas tehniskās apsardzes sistēmu modernizāciju.Efektīvas aizsardzības sistēmas izveides procesā, kas tiek izmantotas būvēs un ēkās, vissvarīgākais posms ir ugunsdrošības sistēmas uzstādīšana. Ugunsdrošības signalizācija ir jebkura mūsdienu uzņēmuma drošības sistēmas bāzes elements. Šīs sistēmas pastāvīgi tiek pilnveidotas, katru dienu tiek izstrādāti jauni veidi kā noteikt ugunsgrēka situāciju, līdz minimumam tiek samazināts viltus trauksmju procents. Katrs ofiss un jebkurš uzņēmums ir jāaprīko ar ugunsdrošības signalizāciju. Šīs sistēmas tiek uzstādītas ne tikai tāpēc, ka to sevis un sava īpašuma drošības labad vēlas īpašnieks, bet arī tāpēc, ka to pieprasa Valsts noteikti standarti un normatīvie akti. Ugunsdrošības signalizācijai ir viens mērķis – ugunsgrēka atklāšana tā rašanās sākumposmā, kam seko trauksmes signāla nosūtīšana uz attiecīgo apsardzes pulti. Šīs sistēmas pastāvīgi tiek modernizētas un šobrīd jau ir izstrādāta automātiskā ugunsdrošības signalizācija.„Pat visgaidītākais zaglis nepaņems tik, cik paņems ugunsgrēks” Citiem vārdiem sakot, pamatfunkcijai papildus tiek pievienota automātiskā ugunsgrēka cilvēku brīdināšanas sistēma, automātiskā ugunsgrēka dzēšana, dūmu noņemšanas sistēma un cita ugunsdrošības signalizācija. Pateicoties mūsdienīgām tehnoloģijām, šīs ugunsdrošības signalizācijas sistēmas automātiski reaģē uz uguns rašanos vai piedūmošanu, pateicoties speciāliem sensoriem. Saskaņā ar mūsdienu ugunsdrošības sistēmas attīstības parametriem, tā apvienojas ar ēku inženiersistēmu, kas rezultātā veido vienotu inženiertehnisku kompleksu, kā sastāvā ietilpst ugunsdrošības signalizācija. Automātiskā ugunsdrošība ietver sistēmu kompleksu, kas nodrošina ugunsdrošību celtnēm, ēkām un būvēm.ŠAJĀ KOMPLEKSĀ IETILPST:
  • Cilvēku evakuācijas vadības un brīdināšanas sistēma ugunsgrēka gadījumā.
  • Dūmu aizsardzības sistēma.
  • Automātiskā ugunsgrēka dzēšanas sistēma.
  • Piekļuves kontroles un vadības sistēma.

SP Leģions projektē, uzstāda un apkalpo ugunsdrošības signalizācijas sistēmas oficiāli un bez darbu nodošanas apakšuzņēmējiem. Mēs garantējam, ka Jums nebūs nekādu problēmu, saskaņojot uzstādīto ugunsdrošības signalizāciju pārbaudes iestādēs. Projektēšana, uzstādīšana un apkalpošana notiek saskaņā ar speciālām licencēm.Mēs strādājam maksimāli kvalitatīvi, profesionāli un ātri noteiktajos termiņos.Ugunsdrošības signalizācijaApsardzes – ugunsdrošības signalizācija – tas ir diezgan sarežģīts tehnisko līdzekļu komplekss, kas kalpo agrīnai uguns atklāšanai apsargājamā teritorijā. Bieži vien šīs sistēmas izmanto kopā ar citām drošības sistēmām telpās, lai sasniegtu maksimālo efektu (videonovērošana, ugunsdzēšanas iekārtas, apsardzes signalizācija, piekļuves kontroles un vadības sistēma un daudzi citi).UGUNSDROŠĪBAS SIGNALIZĀCIJĀ IETILPST:
  • Kontroles panelis, kas analizē ugunsdrošības sensoru cilpas, kā arī dod attiecīgas komandas ugunsdrošības automātikas palaišanai. Citiem vārdiem – tas ir ugunsdrošības signalizācijas kodols.
  • Automatizēta darba vieta vai indikācijas bloks uz datora bāzes. Šīs ierīces atspoguļo ugunsdrošības signalizācijas notikumus un esošo stāvokli.
  • Nepārtrauktas barošanas avots. Tas nodrošina nepārtrauktu signalizācijas darbu pat tad, ja ir bijusi elektroenerģijas atslēgšana.
  • Dažādi ugundrošības sensoru veidi, kas kalpo degošu produktu noteikšanai (tvana gāze, dūmi) vai tieši ugunsgrēka avota atklāšanai.

Automātiskā ugunsdrošības signalizācija paredz pakāpenisku uzstādīšanu. Sākumā nepieciešams izstrādāt ugunsdrošības signalizācijas projektu, bez kura nebūs iespējams nodot objektu. Ugunsdrošības signalizācijas projektēšanas procesā tiek izveidotas kabeļu komunikācijas, uzstādīta aparatūra, tiek aprēķināts visas sistēmas autonomais darbības laiks un elektroenerģijas patēriņš. Tāpat arī tiek izvēlēti materiāli un aparatūra, tiek sastādītas specifikācijas, uz kā pamata tiek sastādītas tāmes.Mūsu uzņēmums pietiekami ilgi strādā drošības sistēmu sfērā. Mēs piedāvājam Jums jebkura tipa ugunsdrošības signalizācijas projektēšanas un uzstādīšanas pakalpojumus. Automātiskā ugunsdrošības signalizācija – tai ir jābūt jebkurā uzņēmumā, kas domā par savu drošību. Mēs nodrošinām profesionāla līmeņa garantijas un servisa apkalpošanu, saglabājot pakalpojumiem saprātīgas cenas.ProjektēšanaIUgunsdrošības signalizācijas projekts katram objektam tiek sastādīts individuāli, ņemot vērā ugunsdrošības pamatprasības, elektroierīču uzstādīšanas noteikumus un normatīvos dokumentus. Tieši tāpēc projekta sastādīšana tiek realizēta pakāpeniski un aizņem laiku.Ugunsdrošības signalizācijas projekta sastādīšanas sākumā tiek pētīts objekts. Uz objektu tā apskatei tiek nosūtīts mūsu profesionālais inženieris, lai novērtētu izmērus, izvietojumu, konstrukcijas īpatnības u.tml. Tas notiek, lai noteiktu veicamo darbu apjomu un nepieciešamo aparatūru. Pirmajos darbu posmos, ugunsdrošības signalizācijas projektēšanai noteikti nepieciešams noteikt ēkas vai telpas vietas, kuras visvairāk ir pakļautas ugunsgrēka riskam, kā arī visbīstamākās zonas. Šīm zonām tiek pievērsta vislielākā uzmanība, tās tiek iekļautas ugunsdrošības signalizācijas projektā īpašā vietā. Pēc tam var sākt sastādīt projektu un gatavot dokumentāciju, kas būs nepieciešama, lai pierādītu atbilstību ugunsdrošības noteikumiem objektā.PATS UGUNSDROŠĪBAS SIGNALIZĀCIJAS PROJEKTS TIEK PARĀDĪTS KĀ SISTĒMAS SHĒMA, KAS SASTĀV NO ŠĀDIEM ELEMENTIEM:
  • Brīdināšanas ierīces (balss ziņojumu pārraidītājs, skaņas sirēna);
  • Atklāšanas ierīces (sensori);
  • Informācijas saņemšanas un apstrādes ierīces (kontroles un saņemšanas ierīces, kontroles panelis).

    Labākais līdzekļu ietaupīšanas veids, pie tam neekonomējot uz savas drošības rēķina – tā ir ugunsdrošības signalizācija, projekts, kuru labāk uzticēt īstiem šīs nozares speciālistiem. Mēs jau pietiekami ilgi starp ugunsdrošības signalizācijas projektēšanas un uzstādīšanas uzņēmumiem esam līdera pozīcijā. Mums uzticas daudz klientu, pateicoties mūsu profesionālajai un kvalitatīvajai pieejai, sniedzot piedāvātos pakalpojumus. Mums ir savs projektēšanas birojs un pieredzējuši inženieri, kuri ātri un kvalitatīvi sagatavos projektu jebkuram objektam.UzstādīšanaIIUgunsdrošības signalizācijas sistēmu uzstādīšanu labāk uzticēt tikai tādam uzņēmumam, kuram ir derīga licence šādu pakalpojumu sniegšanā. Pirmā lieta, ko inspektors pārbaudīs ir ugunsdrošības sistēmas esamība un darbu kvalitāte, kā arī uzņēmuma licenci, kas veica uzstādīšanu. Jo no izpildītās uzstādīšanas kvalitātes būs atkarīga ne tikai Jūsu personīgā drošība, bet arī Jūsu darbinieku, tajā skaitā visas materiālās vērtības.Pareizi veikta ugunsdrošības signalizācijas uzstādīšana un tās funkcionalitāte – tā ir obligātā ēku un būvju ekspluatācijas prasība. Galvenais šīs sistēmas mērķis – agrīna ugunsgrēka atklāšana, kam seko trauksmes signāla nosūtīšana ar mērķi brīdināt cilvēkus un glābt īpašumu.Pēc tam, kad līgums tiks noslēgts, mēs piegādāsim visu iegādāto aparatūru un nepieciešamos instrumentus ar savu transportu. Parasti, izpildes termiņš, uzstādīšanas un regulēšanas darbiem, ilgst no vienas dienas līdz četrām nedēļām – tas atkarīgs no objekta sarežģītības.UGUNSDROŠĪBAS SIGNALIZĀCIJAS UZSTĀDĪŠANA UN TĀS POSMI
  • Pirmais posms ietver vājstrāvas tīklu uzstādīšanas darbus un kabeļa ievilkšanu pēc esošā projekta. Saskaņā ar būvdarbu pamatprasībām un noteikumiem, visi vadu ievilkšanas darbi tiek reģistrēti kabeļu žurnālā.
  • Otrais posms – tā ir detektoru, gaismas un skaņas ziņojumu, kontroles-saņemšanas ierīces un nepārtrauktas barošanas uzstādīšana un pieslēgšana.
  • Trešais posms – Tā ir kompleksa noregulēšana un palaišana, signāla palaišanas iekārtu un ierīču programmēšana, integrācija ar citām drošības sistēmām.

    Mūsu uzņēmums gatavo projektu un uzstāda ugunsdrošības signalizāciju “zem atslēgas”. Tāpat mūsu uzņēmums nodarbojas ar ugunsdrošības signalizācijas tehnisko apkalpošanu. Mums ir darbojoša licence un kvalificēti speciālisti. Mēs veicam darbus jebkuros objektos (tirdzniecības centri, dzīvokļi u.c.).Tehniskā apkalpošanaIIIVisiem zināms, ka ugunsdrošības signalizācijas mūsdienīga un pareiza tehniskā apkalpošana ir panākumu atslēga, kas arī paaugstina ugunsdrošības sistēmas ekspluatēšanas īpašības. Minētās lietas izskaidrojamas ar sistēmas un tās elementu darbspējas kvalitātes pārbaudi, kā arī ar problēmu rašanos telpu pārplānošanā vai saziņā. Ugunsdrošības signalizācijas tehniskā apkalpošana ietver konfigurācijas izmainīšanu, ierīču atjaunināšanu, programmnodrošinājuma pārinstalēšanu, nestrādājošu iekārtu atklāšanu ar tai sekojošu nomaiņu pret jaunu, detektoru tīrīšanu un testēšanu, kontrole pār savienotajiem vadiem un citas darbības.UGUNSDROŠĪBAS SIGNALIZĀCIJAS SISTĒMAS APKALPOŠANAS DARBI IETVER:
  • Visu sistēmas iestatījumu koriģēšanu un pārbaudi;
  • Aparatūras attīrīšanu no netīrumiem un putekļiem;
  • Programmnodrošinājuma darbspējas līmeņa pārbaudi;
  • Visas aparatūras darbspējas pārbaudi;
  • Redzamu sistēmas bojājumu pārbaudi;
  • Mezglu un sistēmas bloku profilaksi;
  • Pretestības, strāvas stipruma un sprieguma barošanas blokos rādījumu noņemšanu;
  • Konektoru un savienojumu pārbaudi, to iespējamo remontu.

    Papildus remontam un pārbaudei, mūsu ugunsdrošības signalizācijas apkalpošanas pienākumos paralēli ietilpst pasūtītāja informēšana par esošo sistēmas stāvokli, rekomendācijas par pareizu sistēmas ekspluatāciju, informēšana par iespējamiem uzlabojumiem un jaunumiem, kā arī par speciāla servisa apkalpošanas žurnāla uzturēšanu.Apkalpošanas izmaksasIVPakalpojumu izmaksas būs tieši atkarīgas no sistēmas tipa, kas uzstādīta Jūsu telpās, darba daudzuma, sarežģītības pakāpes, zarošanas sistēmas un citiem faktoriem. Mūsu uzņēmuma speciālisti veic kvalitatīvu ugunsdrošības signalizācijas tehnisko apkalpošanu profesionālā līmenī. Mūsu sistēmas strādā lieliski jebkurā situācijā.Pieteikt pakalpojumu iespējams klientu apkalpošanas centrā vai mūsu mājas lapā. Pēc elektroniskā pieteikuma saņemšanas, ar Jums sazināsies mūsu tirdzniecības pārstāvis.
Pieteikt pakalpojumu iespējams klientu apkalpošanas centrā vai mūsu mājas lapā. Pēc elektroniskā pieteikuma saņemšanas, ar Jums sazināsies mūsu tirdzniecības pārstāvis.


Мы осуществляем охрану: • гражданских лиц • офисов и бизнес центров • банков и финансовых учреждений • промышленных предприятий • коттеджных посёлков • объектов строительства • жилого сектора • учебных заведений • медицинских учреждений • предприятий торговли • развлекательных комплексов • автостоянок • пассажирских поездов. Предоставляем услуги детектива. При подаче заявки с нашего сайта по этой ссылке - на комплект охранного или пожарного оборудования.
 
Legions-lvDatums: Воскресенье, 09.04.2017, 19:15 | Ziņojums # 2
Ģenerālisimuss
Grupa: Администраторы
Ziņojumu skaits: 1367
Statuss: Оффлайн
 SP Leģions. Kontakti SP Leģions. Iesniegumu veidlapas SP Leģions. Projekts, lai uzlabotu pakalpojumu kvalitāti SP Leģions. Spēkā esošās atlaižu un priekšrocību programmas. SP Leģions. Apmaksas iespējas un mūsu rekvizīti. Bieži uzdotie jautājumi Ugunsdrošības sistēmu projektēšana, uzstādīšana un apkalpoša SP Leģions. Apsardzes un ugunsdrošības sistēmu projektēšana. SP Leģions. Juridiskais atbalsts un konsultēšana. SP Leģions. Fiziskā apsardze SP Leģions. Videonovērošana SP Leģions. Trauksmes poga SP Leģions. Biznesa objektu apsardze SP Leģions. Dzīvokļu apsardze

Мы осуществляем охрану: • гражданских лиц • офисов и бизнес центров • банков и финансовых учреждений • промышленных предприятий • коттеджных посёлков • объектов строительства • жилого сектора • учебных заведений • медицинских учреждений • предприятий торговли • развлекательных комплексов • автостоянок • пассажирских поездов. Предоставляем услуги детектива. При подаче заявки с нашего сайта по этой ссылке - на комплект охранного или пожарного оборудования.
 
Legions-lvDatums: Вторник, 02.10.2018, 15:12 | Ziņojums # 3
Ģenerālisimuss
Grupa: Администраторы
Ziņojumu skaits: 1367
Statuss: Оффлайн
Внимание, акция! При подаче заявки отсюда  - скидка 10% 

Топ-10 гражданских огнестрельных единиц Латвии
1. ПМ

Абсолютный лидер по продажам в Латвии.
 Прост, как дубина, дешев и
 ...ЧИТАТЬ ДАЛЬШЕ >>>
2. СZ Лидер по соотношению простота/надежность.

Двухрядная, в отличие от ПМ, емкая обойма. Модель СZ-75 разработана чехами Йосефом
...ЧИТАТЬ ДАЛЬШЕ >>>
3. TT “Тульский Токарева”.

Легенда с 1930 года и до сих пор. Автоматический пистолет ТТ разработан в Тульском оружейном КБ Ф.В. Токаревым и до сих пор штампуется
 ...ЧИТАТЬ ДАЛЬШЕ >>>
4. Glock 17

Разработан оружейной компанией Glock для австрийской армии. Много пластика, вес чуть больше 600 граммов. Обойма на 17 патронов
 ...ЧИТАТЬ ДАЛЬШЕ >>>
5. H&K USP, H&K Compact Universal Selbstlade Pistole

(универсальный самозарядный пистолет) впервые объявлен как военное оружие в ФРГ в 1993 году. Массивен. Корпус композитный, из полимерных смол. 15-зарядный, высокая живучесть (до 20 тыс выстрелов) ствола обусловлена
 ...ЧИТАТЬ ДАЛЬШЕ >>>
6. Sig Sauer P228

Этой модели премиум-класса без малого 20 лет. Сделано на заводе J.P Sauer und Sohn, Швейцария. В обойме 12 патронов
 ...ЧИТАТЬ ДАЛЬШЕ >>>
7. Beretta М-92

История итальянской компании Fabbrica D’armi Pietro Beretta SpA началась в 1526 г., когда оружейный мастер Бартоломео Беретта продал правительству Венеции 185 стволов аркебуз
...ЧИТАТЬ ДАЛЬШЕ >>>
8. Walther P99

Модель последнего года прошлого века. Демонстрация Р99 в фильме “Завтра не умрет никогда” с Броснаном в роли Бонда 
...ЧИТАТЬ ДАЛЬШЕ >>>
9. Rossi

Компактный револьвер с укороченным стволом, но приемлемого калибра 0,38 Special. Производство бразильской фирмы Amadeo Rossi. Шестизарядный, то есть не рассчитанный на долгую перестрелку. Оружие максимально ближнего боя. Этот револьвер даже превосходит запросы
 ...ЧИТАТЬ ДАЛЬШЕ >>>
10. Taurus

Миротворец для самообороны. Заметно отличается размерами и назначением от
 ...ЧИТАТЬ ДАЛЬШЕ >> 

Дело о поддельных сертификатах охранников — под подозрение попали сотрудники полиции



Схемы: как охранные фирмы экономят на налогах и зарплатах



Охранные фирмы Латвии. Какая 'Нимфа' кисть дает?

 

 SP Leģions. Видеонаблюдение в Риге и в Юрмале
SP Leģions. ЧП и криминал


 SP Leģions. Новости


 SP Leģions. Полезные советы по безопасности
 

SP Leģions. Безопасность детей
 

SP Leģions. Криминальное видео


SP Leģions. К кому обратиться, кому пожаловаться


Сегодняшние криминальные новости
 

Самые громкие преступления и процессы 20 века "Йоркширский потрошитель"


Самые громкие преступления и процессы 20 века "Доктор Джеффри Макдоналд . Убийца в зеленом берете"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Хиллсайдские душители"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Леонард Лэйк. Серийные убийства в округе Калаверас"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Робертс, Дадди и Уитни, убийство на Брейбрук стрит"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Похищение ребенка Линдбергов"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Дэн Уайт, убийца в мэрии"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Тед Банди. Серийный убийца"


Самые громкие преступления и процессы 20 века "Счастливчик Лучиано и мафия"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Дональд Мерретт, пират убийца"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Чарли Старкуэзер. Бэдлэндский убийца"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Ма Баркер и другие враги общества"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Ричард Рамирес, ночной ловчий"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Хейг, убийца с кислотной ванной"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Лорд Хо Хо. Измена Уильяма Джойса"


Самые громкие преступления и процессы 20 века "Уэйн Уильямс, убийца из Атланты"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Йоркширский потрошитель"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Доктор Джеффри Макдоналд . Убийца в зеленом берете"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Хиллсайдские душители"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Леонард Лэйк. Серийные убийства в округе Калаверас"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Робертс, Дадди и Уитни, убийство на Брейбрук стрит"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Похищение ребенка Линдбергов"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Дэн Уайт, убийца в мэрии"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Тед Банди. Серийный убийца"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Счастливчик Лучиано и мафия"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Дональд Мерретт, пират убийца"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Чарли Старкуэзер. Бэдлэндский убийца"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Ма Баркер и другие враги общества"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Ричард Рамирес, ночной ловчий"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Хейг, убийца с кислотной ванной"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Лорд Хо Хо. Измена Уильяма Джойса"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Уэйн Уильямс, убийца из Атланты"



Самые громкие преступления и процессы 20 века "Нэвилл Хит, убийца женщин



Пистолеты Tanfoglio



SP Leģions. Ретро-детектив. Знаменитое покушение на Путина, когда он проезжал по Кутузовскому проспекту



SP Leģions. Ретро-детектив. Покушение на Ленина готовилось "Союзом георгиевских кавалеров". Судьба участников.



SP Leģions. Ретро-детектив. ФАННИ КАПЛАН НЕ РАССТРЕЛЯЛИ! Эхо роковых выстрелов, прозвучавших 30 августа 1918 года, не утихает до сих пор.



Ретро-детектив. Преодолевая оцепенение, Володарский опустил руку в карман, где у него лежал револьвер. В отличие от террориста, оружие коми



Ретро-детектив. Глаза жертвы и убийцы встретились. И в то же мгновение грянул выстрел. Нарком свалился на пол без крика, без стона. Пуля..



Ретро-детектив. Воинов-кремлевцев, охранявших саркофаг с телом Ленина, разбросало по всему траурному залу.



SP Leģions. Ретро-детектив. Второй случай покушения на саркофаг с телом Ленина



SP Leģions. Ретро-детектив. Как Ленина на велосипеде сбили и как Бухарин Ленина арестовать хотел



SP Leģions. Ретро-детектив. Третий случай покушения на саркофаг. Повреждения были значительные. Над правой бровью образовался разрыв кожи..



SP Leģions. Ретро-детектив. Никитин зашёл в Мавзолей. Дошел до тела Ленина, выхватил «Наган» и успел произвести два выстрела



SP Leģions. Ретро-детектив. Первая попытка организованного покушения на Ленина



SP Leģions. Ретро-детектив. 13 Покушений на Путина



SP Leģions. Ретро-детектив. ЛЕГЕНДА О ЦИАНИСТОМ КАЛИИ. Действительно ли Сталин отравил Ленина?



SP Leģions. Ретродетектив. Какие черты характера Брежнева доставляли охране особые трудности



SP Leģions. Ретро-детектив. Как банда Кошелькова у Ленина автомобиль отжала

 

 
Самые громкие преступления в мире.  
Полный список материалов >>>


Мы осуществляем охрану: • гражданских лиц • офисов и бизнес центров • банков и финансовых учреждений • промышленных предприятий • коттеджных посёлков • объектов строительства • жилого сектора • учебных заведений • медицинских учреждений • предприятий торговли • развлекательных комплексов • автостоянок • пассажирских поездов. Предоставляем услуги детектива. При подаче заявки с нашего сайта по этой ссылке - на комплект охранного или пожарного оборудования.
 
Legions-lvDatums: Четверг, 25.10.2018, 14:34 | Ziņojums # 4
Ģenerālisimuss
Grupa: Администраторы
Ziņojumu skaits: 1367
Statuss: Оффлайн


Осеннее предложение от SP Leģions!
Заключайте договор на год и выбирайте:
или платить сразу по 11,00 евро в месяц,
или 14,00 только через 10 недель после заключения договора.

Условия акции: Предложение действительно с 8 октября до 28 декабря 2018г. для физических лиц, владельцев квартир в Юрмале и Риге
(кроме микрорайонов Болдерая, Вецмилгравис, Румбула, Дарзини и Яунциемс).



Мы осуществляем охрану: • гражданских лиц • офисов и бизнес центров • банков и финансовых учреждений • промышленных предприятий • коттеджных посёлков • объектов строительства • жилого сектора • учебных заведений • медицинских учреждений • предприятий торговли • развлекательных комплексов • автостоянок • пассажирских поездов. Предоставляем услуги детектива. При подаче заявки с нашего сайта по этой ссылке - на комплект охранного или пожарного оборудования.
 
Рижский форум. Rīgas forums » Охрана/Apsardze, drošība » SP Leģions - Apsardze, drošība Rīgā, Jūrmalā un Rīgas rajonā » Ugunsdrošības sistēmu projektēšana, uzstādīšana un apkalpoša
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: