Banāni - vairumtirdzniecības piegādātāji
Продам | Latviešu valoda, Русский язык, English, Other language, Українська, , , , , , , , , 18.01.2021, 07:56
Banāni - vairumtirdzniecības piegādātāji

Banāns ir viens no nedaudzajiem produktiem, ko patērētāji labprāt ēd visā pasaulē. Lielu daļu no mūsu piegādātā banāna audzē Āfrikas lietus mežos, kurus vietējie iedzīvotāji kopj ar kooperatīvo savienību un plantāciju starpniecību, tādējādi radot darbavietas. Mēs piegādājam banānu lielos un mazos pasūtījumos, un mēs varam viegli piegādāt vairumtirgotājiem un izplatītājiem.
Mūsu piegādātais banāns ir BIO (bez ĢMO), un to var lietot ikviens. Mēs iegūstam no uzticamiem partneriem, kuriem ir banānu ražošanai un tirdzniecībai nepieciešamā sertifikācija par atbilstošu cenu, nezaudējot tā kvalitāti.
Banāns ir viens no daudzajiem tropiskajiem augļiem, kas aug visu gadu. Turklāt tas ir viens no nedaudzajiem produktiem, ko patērētāji labprāt ēd visā pasaulē.
Liela daļa no mūsu piegādātā banāna tiek audzēti tiešā Āfrikas lietus mežu tuvumā, novēršot kontrolētu audzēšanas vai apūdeņošanas procesu nepieciešamību.
Bērniem patīk ēst banānu, un tie daudziem ir veselīga un ērta uzkoda, jo tie ir pilni ar B vitamīnu un jaunieši tos viegli atver. Parasti mazais banāns parasti ir saldāks par lielo banānu. Tomēr mēs iegūstam banānu tikai no sertificētiem ražotājiem, kuri atbilst visiem veselības standartiem attiecībā uz šo ļoti šķiroto pārtikas produktu.
Mēs varam piegādāt gan lielu, gan nelielu daudzumu banānu. Mūsu efektīvā loģistikas sistēma nodrošina, ka produkti nonāk jūsu plauktos svaigi un gatavi lietošanai.
Pieejamā kvalitāte: A pakāpe, B pakāpe
Iepakojuma veids: Kartona kārba (10 kg, 20 kg, pat 50 kg / kastē)
Lai iegūtu sīkāku informāciju, lūdzu, sazinieties ar mums
Sazinieties ar mums pa e-pastu vai Whatsapp, lai iegūtu sīkāku informāciju un pirkuma pasūtījumu.
Whatsapp: +27656755537 E-pasts: globaltradingd@gmail.com
Pievienoja: globaltradingd | Kontaktpersona: mihai keco E
Skatījumu skaits: 478 | Ievietots līdz: 17.01.2022 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0


Приоритетные объявления
 


avatar