[ · Jaunas vēstules · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Arhīvs - tikai lasīšanai
Рижский форум. Rīgas forums » Архив » Отделочные материалы фирмы “OMIS & Co” » GRĪDAS KRĀSA
GRĪDAS KRĀSA
ADMINDatums: Среда, 22.02.2017, 22:53 | Ziņojums # 1
Главный администратор
Grupa: Администраторы
Ziņojumu skaits: 3937
Statuss: Оффлайн


Tehniskais apraksts

Tips
Pusspidīga, ar ūdeni atšķaidāma grīdas krāsa. Veido gludu, pret nodilumu noturīgu virsmu ar labu segtspēju, izceļas ar augstu cietības pakāpi. Iztur daudzkārtēju mitru tīrīšanu ar sadzīves tīrīšanas līdzekļiem. Krāsa ātri žūst un nesmaržo. Pateicoties augstai mitruma izturībai, var tik lietota iekštelpās un ārpus telpām pie gaisa un grīdas temperatūras virs + 6 С. Nesatur organiskus šķīdinātājus.

Apstrādājamie objekti
Paredzēta betona un koka grīdu ar parastu apmeklējumu krāsošanai iekštelpās un ārpus telpām, tai skaitā arī garāžām. Lietojot krāsu ārpus telpām, nepieļaut nokrāsotās virsmas saskari ar ūdeni un sniegu.

Uzklāšanas instrukcija
Pirms lietošanas krāsu rūpīgi samaisīt! Virsmai jābūt sausai, tīrai un attaukotai. Rūpīgi attīriet virsmu no netīrumiem, putekļiem un vecās krāsas. Izlīdziniet virsmas defektus ar „OMIS & Co” ražoto špakteli ”KOKA GRIDAM”. Klājot krāsu uz vecās, grūti notīrāmas eļļas krāsas vai akrila emaljas slāņa, rekomendējam rūpīgi apmest virsmas porainas virsmas iegūšanai. Attīrīto virsmu nogruntēt ar grunti (rekomendēts izmantot firmas „Omis & Co” ražotās gruntis"Findisp TPB-5", ”Antibakteriālā”, ”Dziļā grunts iekšdarbiem un ārdarbiem”) vai krāsas un ūdens maisījumu attiecībā 1:3 (1 krāsas daļa, 3 ūdens daļas). Krāsu iespējams atšķaidīt ar ūdeni (maksimāli 5% no apjoma). Krāsu klāt divos slāņos, ļaujot pirmajam slānim apžūt 2-3 stundu garumā 20°C temperatūrā, uz sagatavotas virsmas ar otu, rullīti vai smidzinātāju.
Instrumentus, taru un traipus jānoskalo pirms krāsas izžūšanas ar ūdens un sadzīves tīrīšanas līdzekļu šķīdumu.

Patēriņš 1l uz 7 m², klājot vienā kārtā uz nogruntētas virsmas;

Atšķaidītājs: Ūdens

Krāsa: dzeltenbrūna

Garantijas laiks
Produkta glabāšanas laiks oriģinālajā, neatvērtajā ražotāja iepakojumā no izgatavošanas datuma ir 24 mēneši.
Uzglabāšana un transportēšana: Uzglabāt sausā telpā pie temperatūras virs 0°С . Sargāt no stipras uzkāršanas un tiešiem saules stariem. Turēt noslēgtu. Sargāt no bērniem. Ja norīts-nekavējoties meklēt medicīnisko palīdzību un uzrādīt iepakojumu vai tā marķējumu.

Iepakojuma veids: 1L, 3L, 5L un 10L PET spaiņi
GRĪDAS KRĀSA

Pievienotie faili: 3555367.jpg (177.3 Kb)


 
OMISDatums: Четверг, 23.02.2017, 02:56 | Ziņojums # 2
Pulkvedis
Grupa: Проверенные
Ziņojumu skaits: 226
Statuss: Оффлайн
 GRUNTS-PRAIMERS FINNDISP TPB-5. GATAVA LIETOŠANAI. DZIĻĀ GRUNTS. KONCENTRĀTS DARBIEM IEKŠTELPĀS UN ĀRPUS TELPĀM DZIĻĀ GRUNTS DARBIEM IEKŠTELPĀS UN ĀRPUS TELPĀM DEKOR-GRUNTS ZEM DEKORATĪVĀ APMETUMA AKRILA GRUNTS ANTIBAKTERIĀLAIS UNIVERSĀLĀ LĪME GRĪDAI ŪDENSIZTURĪGA LĪME KOKAM UN KOKA IZSTRĀDĀJUMIEM D3 PUTUPLASTA IZSTRĀDĀJUMIEM LĪME PVA D1 FLĪŽU LĪME GRĪDAS KRĀSA BALTA MATĒTA ŪDENSIZTURĪGA AKRILA KRĀSA SIENAM UN GRIESTIEM BALTA MATĒTA KRĀSA SIENĀM UN GRIESTIEM AKRILA FASĀDES KRĀSA ANTIPIRĒNS LĪDZEKLIS CEMENTA PĀRPALIKUMU UN CELTNIECĪBAS ŠĶĪDUMU NOŅEMŠ KRĪTA PASTA KANALIZĀZIJAS CAURUĻU TĪRĪTĀJS BIOPROTEKT LĪDZEKLIS SĒNĪTES UN PELĒJUMA LIKVIDĒŠANAI АКРИЛОВАЯ КРАСКА БЕЛАЯ МАТОВАЯ ВОДОСТОЙКАЯ Просмотреть/cкачать прайс-лист продукции фирмы “OMIS & Co” Клей фирмы “OMIS & Co” Шпаклёвка фирмы “OMIS & Co” Фирма “OMIS & Co”. Контакты Фирма “OMIS & Co”. Магазин Фирма “OMIS & Co”. О Нас Краски фирмы “OMIS & Co” Гидроизоляция фирмы “OMIS & Co” Средства, пасты и очистители фирмы “OMIS & Co” Влияние цвета интерьера на человека

Фирма “OMIS & Co”. Изготовление и продажа отделочных материалов на акриловой основе.
Просмотреть/cкачать каталог продукции фирмы “OMIS & Co”
Просмотреть/cкачать прайс-лист продукции фирмы “OMIS & Co”
Магазин продукции фирмы “OMIS & Co”
“OMIS & Co” in Facebook
“OMIS & Co” in Google+
“OMIS & Co” in Pinterest
“OMIS & Co” in Twitter
“OMIS & Co” Вконтакте
“OMIS & Co” в Draugiem.lv
“OMIS & Co” в Одноклассниках
 
Рижский форум. Rīgas forums » Архив » Отделочные материалы фирмы “OMIS & Co” » GRĪDAS KRĀSA
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: