Жалобы на охранные фирмы. Apsardze Grifs
Информация | 20.11.2012, 00:29

Жалоба на Galerija Centrs, apsardze Grifs

Полный список жалоб на Galerija Centrs, apsardze Grifs

Galerija Centrs, apsardze Grifs

Опубликовано: 
 atopos Apr 7, 2012
pilnvaru pārkāpšana
Информация о компании:
Galerija Centrs, apsardze Grifs
Rīga
Vairākkārt ir gadījies novērot, kā apsardzes darbinieki dzen ārā no objekta ubagus. Tas pats ir novērojams arī Origo un, drošvien, daudzos citos objektus un tā ir tāda vispārpieņemta prakse. Šķietami, ka tas ir pašsaprotami, cilvēki, kas neizskatās pēc klientiem, tiek izvadīti ārā no objekta.
Taču pašsaprotamība bieži ir bīstama parādība un eksistē kā tāda, kāmēr nerodas jautājumi. Un jautājumi rodas. Kāds tad īsti ir likumiskais pamats tādai darbībai? Tāda likumiska pamata nav. Apsardzes likums nepieļauj tādu rīcību un tādējādi to var vērtēt kā savu pilnavru pārsniegšanu, jo likums stāv virs objekta vadītāju norādēm un iegribām.
Būtu saproatms, ja cilvēks izskatās pēc ubaga un ir iereibis, tad viņu izvada ārā no objekta. Taču tas nav saprotams, jo, ja cilvēks ir iereibis, tad apsargam, saskaņā ar likumu, ir jāizsauc pašvaldības polocija. Tātad, izraidot tādu personu no objekta, tā ir ne tikai savu pilnvaru pārsniegšana, bet arī sava pienākuma nepildīšana. 
Var iebilst, ka saukt pašvaldības policiju tādos gadījumos ir muļķīgi, traucē policijas darbu..utml., pārkāpt noteikumus bieži ir ērtāk, nekā tos ievērot, taču tad varbūt var novilkt apsardzes formu. 
Tāpat var rasties jautājums - kad cilvēks mums izskatās pēc ubaga, kur ir tā robeža un kur ir tas vērtētājs, izskata un modes eksperts?

 Читать комментарии Охранные фирмы
Pievienoja: ADMIN | Kontaktpersona: Sudzibas.lv W | Atslēgvārdi: жалобы, нечестные охранники, Рейтинг мед институтов россии 2013, Охранные фирмы, Apsardzes firma Grifs, нечестные охранные фирмы
Skatījumu skaits: 949 | Reitings: 5.0/1
Komentāru kopskaits: 0


Приоритетные объявления
 


avatar