Zobārstniecība "Patello Ltd"
Реклама сайта | Latviešu valoda 10.09.2019, 15:38
Klīnika "Patello Ltd" pastāv jau kopš 1998 gada. Atrodamies pašā Rīgas centrā, tādēļ mūsu pacientiem ir ērti mūs atrast, ērta satiksme. Klīnika atrodas pirmajā stāvā ar ieeju no ielas, tāpēc ir pieejama personām ar funkcionāliem traucējumiem. Ir iespēja norēķināties maksājumu kartēm, ar pārskaitījumu, kā arī iegādāties dāvanu kartes. Sadarbojamies ar populārākajiem apdrošināšanas uzņēmumiem. Mūsu pakalpojumi: zobu ārstēšana, protezēšana, restaurācija, ķirurģija, implantoloģija, higiēna, zobu balināšana.

Runājot par implantāciju, mūsu klīnikā mēs izmantojam augstas kvalitātes zviedru firmas "Astra Tech" dentālos implantus. Lai precizētu zobu implantācijas iespējas un izmaksas (katram pacientam tās ir individuālas) - nepieciešama konsultācija ar savu zobārstu.

Kas ir zobu implanti?
Implants atveido „mākslīgi zoba sakni”. Vietā, kur agrāk sakne balstīja zobu, kaulā tiek ievietota „mākslīgā” sakne. Tā ir izgatavota no tīra, pilnīgi biosaderīga titāna, kuru tad arī sauc par implantu. Tā pat kā dabīgās saknes balsta zobus, arī implanti pilnvērtīgi kalpo kronīšiem, tiltveida protēzēm, un protēzēm, kas aizvieto visus zobus vienam žoklim. Tādā veidā Jūs iegūstat jaunu, izturīgu zobu slodzēm, trūkstošā zoba vietā.

No kā implanti izgatavoti?
Mūsdienās implanti tiek ražoti tikai no tīra medicīniska titāna. Titāns ir bioinerts materiāls, tas ir pilnābā savienojams ar cilvēka audiem.

Kādas ir zobu implantu cenas?
Lai arī implanti ir izplatīti visā pasaulē, kā progresīva un veiksmīga ārstēšanas forma, tomēr tā ir salīdzinoši dārgāka procedūra, nekā parasta protezēšana. Apdrošināšanas kompānijas implantus neapmaksā. Tomēr nav pareizi teikt, ka implantācijas cenas ir augstas. Ir jāzina, ko un uz cik ilgu laiku Jūs vēlaties iegūt.

http://www.patello.lv/
Pievienoja: aslobodjanuks | E W | Tālrunis: +37129131744 | Atslēgvārdi: zobu implantu cenas
Skatījumu skaits: 390 | Ievietots līdz: 10.12.2023 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0


Приоритетные объявления
 


avatar