Elikss SIA: Ugunsdrošība, ugunsdrošības signalizācijas
Реклама сайта | 09.09.2019, 13:50
Firma ELIKSS strādā savas nozares tirgū kopš 1997.gada 24.aprīļa. ELIKSS ir autorizēta firmas DSC (Kanāda) dīleru pārstāvniecība Latvijā.

Firmas darbības pamatā — kvalitatīvas preces plus ilgstoša sadarbība ar Latvijas valsts un privātajām apsardzes struktūrām ugunsdrošības, videonovērošanas un apsardzes jomā. Pēc pārdoto preču apgrozījuma firma ELIKSS ieņem augstu vietu Dīleru parstāvniecību reitingā starp Austrumeiropas valstīm.

Ugunsdrošība ir svarīga visiem, gan rūpējoties par savu privāto īpašumu, gan uzņemoties atbildību par cilvēkiem sabiedriskās telpās, iestādēs, uzņēmumos un ražotnēs. Lai ikviens varētu pasargāt sevi un savu īpašumu no ugunsnelaimes, jau kopš 1997. gada darbojamies nozarē, piedāvājot kvalitatīvas un pārbaudītas ierīces no tādiem uzticamiem ražotājiem kā “Bentel”, “Inim” un “Teletek”.

Par laimi ugunsdrošība kļūst efektīvāka, jo, attīstoties tehnoloģijām, plašāks kļūst arī pieejamais produktu klāsts gan tiem, kuru telpu aprīkojumam jāatbilst Ugunsdrošības noteikumiem, gan tiem, kuri vēlas savā dzīvesvietā augstāku drošības līmeni. Ikviens var atrast viņa prasībām un telpu specifikai atbilstošas pretugunsgrēka ierīces. Mājsaimniecībām un telpām, kur ugunsdrošība ir mazāk apdraudēta, pieejamas vienkāršākas ierīces. Sarežģītas ugunsaizsardzības sistēmas ir paredzētas ražotnēm un citām vietām, kur noris ugunsbīstami darbi, atrodas ugunsnedroši materiāli vai ir apgrūtināta liela cilvēku skaita operatīva evakuācija ugunsgrēka gadījumā.

Pirms ugunsdrošības ierīču izvēles, ieteicams izvērtēt konkrētās telpas ugunsbīstamību, lai atrastu piemērotāko produktu. Tāpat noteikti vajadzētu iepazīties ar aktuālajiem Ministru kabineta Ugunsdrošības noteikumiem, lai gūtu pārliecību un iegādātos prasībām atbilstošu aprīkojumu.

https://elikss.lv/product-cat/ugunsdrosiba
Pievienoja: aslobodjanuks | W | Tālrunis: +37129150293 | Atslēgvārdi: ugunsdrošība
Skatījumu skaits: 423 | Ievietots līdz: 09.12.2023 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0


Приоритетные объявления
 


avatar