Indutek
Реклама сайта | 18.08.2019, 20:22
Indutek LV Latvijas tirgū darbojas jau vairāk kā 20 gadus. Mēs ietilpstam tirdzniecības grupā Indutrade, kurā pārstāvēti vairāk kā 200 uzņēmumi no 26 valstīm. Ilggadīgā pieredze palīdz nodrošināt visiem Indutek LV klientiem optimālu tehnisko risinājumu katrā uzņēmuma darbības jomā, katrā no tām savu kompetenci un profesionalitāti apliecina augstas klases speciālisti, kuri izveidojuši plašu piegādātāju loku un piedāvā ikviena klienta individuālajām prasībām atbilstošus produktus.

Mums ir risinājumi ūdensapgādei un aprikojums kanalizācijai um ūdensvadam, rūpnieciskiem cauruļvadiem un caurulēm, kā arī veidgabaliem, virsmu apstrādei un ražošanai, piemēram, rūpnieciskā noslēgarmatūra, virsmu iekārtas, strūklošanas iekārtas dažāda izmēra un tipa, rūpnieciskās ventilācijas risinājumi, tādi kā gaisa attīrīšanas iekārtas, gaisa filtrācijas iekārtas, gaisa kompresori un saspiestā gaisa sausinātāji. Mēs piedāvājam diafragmas un augstspiediena industriālos sūkņus. Mēs projektējam, montējam un sniedzam servisa un konsultāciju pakalpojumus.

Ārpus tā ir risinājumi pazemes un virszemes ugunsdzēsības hidrantiem ūdens ņemšanai no ūdensvada tīkla. Sniedzam ugunsdzēsības hidrantu montāžai un lietošanai ugunsdzēsības hidrantu papildaprīkojums.

Pie mums ir iespējams iegādāties pulvera krāsošanas iekārtas. Unikālie kaskādes uzlādes raksturlīknes iestatījumi, kā arī savietojamība ar Tribostatisko sistēmu, piedāvā lielisku elastību, pielietojot ikvienu pulvera krāsas tipu.

https://www.indutek.lv/
Pievienoja: aslobodjanuks | E W | Tālrunis: +37129468202 | Atslēgvārdi: gaisa filtrācijas iekārtas, saspiestā gaisa sausinātāji, rūpnieciskā ventilācija, krāsošanas iekārtas, gaisa kompresori, rūpnieciskā noslēgarmatūra, Sūkņi, ūdensapgāde, caurules, ūdensapgāde un kanalizācija, aprīkojums kanalizācijai, aprīkojums ūdensvadam, gaisa attīrīšanas iekārtas
Skatījumu skaits: 437 | Ievietots līdz: 18.12.2023 | Reitings: 0.0/0
Komentāru kopskaits: 0


Приоритетные объявления
 


avatar